Parašė Skrandis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena | 2 etapas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
-
įdomus čia biznis gaunasi. savivaldybė + parama finansuoja objekto statybą, eksploataciją. BBI ir Žalgirio atstovai nė lito neįdėję gauna pelną. Taip išeina kad per 25 metus jie pasidaro 200 + ir po 25 metų atiduoda nusidėvėjusią miestui areną?
PVZ.: Aš kažkam duodu pinigų nusipirkt tarkim naują fūrą ir dar sumoku už kurą, tepalus ir visa kita. Jis tada 25 metus veža krovinius ir gauna pinigus.
Po 25 metų aš gaunu nusidėvėjusią mašiną.
Klausimas kokį aš gaunu pelną?
Tarp kitko klausimėlis, dėl otkato susitarė jau ar dar ne?Paskutinis taisė biesatis; 2007.06.22, 17:41.Architektas - ne žmogus
Comment
-
Parašė biesatis Rodyti pranešimąįdomus čia biznis gaunasi. savivaldybė + parama finansuoja objekto statybą, eksploataciją. BBI ir Žalgirio atstovai nė lito neįdėję gauna pelną. Taip išeina kad per 25 metus jie pasidaro 200 + ir po 25 metų atiduoda nusidėvėjusią miestui areną?
PVZ.: Aš kažkam duodu pinigų nusipirkt tarkim naują fūrą ir dar sumoku už kurą, tepalus ir visa kita. Jis tada 25 metus veža krovinius ir gauna pinigus.
Tarp kitko klausimėlis, dėl otkato susitarė jau ar dar ne?
Comment
-
Parašė biesatis Rodyti pranešimąįdomus čia biznis gaunasi. savivaldybė + parama finansuoja objekto statybą, eksploataciją. BBI ir Žalgirio atstovai nė lito neįdėję gauna pelną. Taip išeina kad per 25 metus jie pasidaro 200 + ir po 25 metų atiduoda nusidėvėjusią miestui areną?
Tarp kitko klausimėlis, dėl otkato susitarė jau ar dar ne?
BBI prisideda kurdami ir vykdydami projektą, gaudami paskolas, ES paramą, viską organizuodami. Visa tai kainuoja ir labai nepigiai. Žalgiris prisideda 5 milijonais eurų.
Į 200 milijonų yra įtrauktos išlaidos eksploatacijai ir remontams, tad po 25 metų arena bus kaip nauja. BBI ir Žalgiris nepasidarys 200+ milijonų, nes juos išleis gražindami paskolas bankams, mokėdami palūkanas, remontuodami areną.
Tam tikrą nustatytą ribą viršijęs arenos pelnas atiteks Savivaldybei.
Comment
-
TV3 iš kažkur ištraukė, kad tipo Kupčinskas vakar per balsavimą tarybos nesupažindino su antikorupcijos tarybos išvadomis Ar kažkas. Nors aš tai įtariu, kad Kupčinskas anų išvadų net nematė.
Vienužo, daba Kupčinskas Prancūzijoje, ir aišku, kad Vilnius dabar areną bandys stabdyti kitais kanalais.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąVienužo, daba Kupčinskas Prancūzijoje, ir aišku, kad Vilnius dabar areną bandys stabdyti kitais kanalais.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąsak76:
Turiu omeny AMB, Rubiconą ir co.
Comment
-
Aš čia matematiškai primečiau:
Išreiškiant skaičiais projektui būtų skiriama apie 1% viso Lietuvai skirto ES finansavimo.
2007 – 2013 metų laikotarpiui ES pagalba Lietuvai yra 6, 775 milijardai eurų.
Tai gaunasi 67,75 mln. eurų. Plius savivaldybės 200 mln. Lt. Lygu 434 mln. litų niu gal tebūnie 400 mln. Lt dar dameskime tarkime vyriausybės 40 mln. Lt. Irrrrrrrrrr ačiū visiems už arenąYou've got one life! Live it!
Comment
-
Uspaspsihcas:
Pasižiūrėk šioje temoje daugiau
ir turėk omenyje, kad Rubiconas draugauja su Lietuvos ryto chebra, Rubiconas draugauja su Zuoku, Zuokas draugauja su AMB, AMB draugauja su Rakausku, o Rakauskas draugauja su A. Andriuškevičiumi (Kauno diena).
Jau buvo aiškinta, kuo Rubiconui ši arena nepatiktų, kuo Lietuvos rytui nepatiktų Žalgirio teisė žaisti EL - taip pat visiems suprantama. Kuo AMB nepatinka Kaunas - per vienus prezidento rinkimus vien tik Kaunas nebalsavo už AMB. Gal dar kas yra nežinau. Rakauskas turi savo interesus - jo Mega už miesto po Akropolio atsidarymo tapo eiliniu prekybos centru.
Dar kas?
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąsak76:
Turiu omeny AMB, Rubiconą ir co.
ir turėk omenyje, kad Rubiconas draugauja su Lietuvos ryto chebra, Rubiconas draugauja su Zuoku
Kuo AMB nepatinka Kaunas - per vienus prezidento rinkimus vien tik Kaunas nebalsavo už AMB
Mano versija, daug realesne... Vyriausybe (o AMB vis dar turi didele itaka joje) paprasciausiai nera suinteresuota pinigu svaistymu prabangiai arenai Nemuno saloje. Idejiniai ir simboliniai faktoriai jai maziausiai rupi.
Lietuvos rytui nepatiktų Žalgirio teisė žaisti EL - taip pat visiems suprantama
Comment
-
Zalgiris ir taip zaidzia su sutartimi... Veliau lygiai taip pat sekmingai galetu zaisti ir arenoje prie Megos, kuri kaip suprantu, atitiktu naujuosius Eurolygos reikalavimus.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąo rakauskas užmestų kokius tik nori nuomos mokesčius ir kukuotų Žalgiris tada. o saloje arena bus dalinai Žalgirio ir iš jos jis galės netgi kalti pinigus ir turbūt nebežiūrėti savivaldybei į kišenę (labai to tikiuosi)
Nereikia atmesti prielaidos, kad arena Nemuno saloje apskritai bus nuostolinga.
Comment
-
Kokie nuostoliai jeigu už viską bus sumokėta, juk savivaldybė mokės ir už arenos išlaikymą. O BBI ir Žalgiris stengsis gauti kuo daugiau pelno.... O po 25 metų Kauno miestas areną galės konkurso būdu parduoti, už kokį 1 mlr. eur..... Ir avis ir vilkas sotus..... Pasirinkite kas yra avis, o kas vilkas Gero savaitgalio forumiečiaiYou've got one life! Live it!
Comment
-
Kaip jau man atsibodo sita visa nesamone del Kauno arenos. Man tai jau atvirai snekant baisu biski daros. Kad antikorupcijos isvados bus neigiamos, tai cia ir arkliui aisku, nes ta antikorupcijos komisija pati yra korupcijos zidinys ir as pvz ja visikai nepasitikiu. Tik bijau kad kokie neramumai del to nekiltu, jauciu reik maut kur nors menesiui kitam is kauno pailset, ba neistversiu itampos...
Comment
-
Parašė sak76 Rodyti pranešimąZalgiris ir taip zaidzia su sutartimi... Veliau lygiai taip pat sekmingai galetu zaisti ir arenoje prie Megos, kuri kaip suprantu, atitiktu naujuosius Eurolygos reikalavimus.
Comment
-
Parašė shut_up Rodyti pranešimąjauciu reik maut kur nors menesiui kitam is kauno pailset, ba neistversiu itampos...
Comment
Comment